Lång paus!!!

Jag ska ta en paus från bloggen och så kommer jag tillbaka när jag har tid igen. Skolan och det tar upp dagarna och jag har ingen ork att sitta vid datorn när jag kommer hem så detta beslut har jag tagit nu. Bloggen får gå åt sidan ett tag och kanske kommer jag tillbaka. Vi får se helt enkelt. Detta är för mitt bästa, jag satsar och lägger ner min tid på skolan nu!

som en mörk höstdag

Hemskt ledsen för min dåliga uppdatering. Orkar inte heller berätta varför den är det, men ni får helt enkelt acceptera det tyvärr.

Jag uppdaterar idag nästan bara för att Matilda ville det så gärna, men kände också att ni kanske saknar mig. Hihi. Igår var vi på Kolmården med skolan och det var roligt. Säl showen och delfin showen var det bästa på hela dagen och sen blev det ju helg och det var också bra! Men dock blev jag sjuk, kom hem illamående och magont. Det gick över efter ett tag men sen när jag kände att jag ville gå och lägga mig så låg jag och skakade i säkert en halv timme innan jag lyckades somna frysen och helt slut. Ja, men idag mår jag bättre men jag känner mig inte helt pigg men jag ska iallafall in mot staden ikväll för att parta lite. Får se hur länge jag orkar, men jag saknar mina vänner så himla mycket att det är värt att träffa dom även fast jag känner mig kraslig och trött. Jag gör allt för att träffa mina fina vänner!! ♥



Matilda hoppar in!

Kolla vad jag fick av min världens bästa Ellinor från London! Som jag skrev på min blogg, nu har jag med mig henne var jag än går, mitt hjärta. Tänkte bara säga att Ellinor är otroligt lat och väldigt (äckligt) trött så hoppar in så får ni något att läsa haha, kul inlägg
PUSSSSSSSSS


London 2010 #1








London Eye är det coolaste jag har åkt
Det var svårt att ta kort där uppe, men coolt va?





Det får räcka med bilder för den här gången. Alltså jag är hemma från skolan nu och jag så himla trött att det blir att lägga sig framför tvn och sen fixa klart några läxor som vi fick idag. Men ingen mer uppdatering för jag är för trött. Förlåt, men såhär kommer det bli nu när jag har börjat i Norrköping och allt. Imorgon blir det heldag på Kolmården, kuuul!

Tidiga mornar & långa dagar!

Godkväll!
Jag kom hem ungefär nyss för när jag och Linda kom hem med tåget gick vi och mötte upp Elin och Matilda och så åt vi mat med dom på C&L. Jättetrevligt och mysigt att prata en stund. Nu är jag iallafall hemma och jag är jättetrött så jag ska lägga mig vid tvn och se om det är något bra. Sen ska jag väl försöka lägga mig väldigt tidigt kväll för gud vad trött man är på mornarna när man måste gå upp halv sex. Usch säger jag bara. Men det är bara att gilla läget. På fredag ska vi tillsammans med andra ettor på skolan till Kolmården och ha aktivitets dag och gå runt där och kolla, jätteroligt och spännande. Ja, det är bra på skolan och jag trivs i klassen. Det ser ut att bli tre bra år! Härligt.

Nej, nu ska jag sluta babbla och lägga mig i soffan. Bilderna från London får jag skjuta upp, trött idag!


Home sweet home

Hallå bloggen och alla läsare!
Nu är jag hemma från London iallafall, eller jag kom hem igår kväll men då var det ungefär bara ner i sängen eftersom skolan började idag. Första skoldagen var rätt jobbig eftersom vi slutade 16.00 men vi fick sluta lite tidigare, men herregud vad trött jag är efter bara en dag. Men det här med skolan och klassen ser rätt bra ut, vi är 33 st i klassen och då är det bara två killar. Kanske lite tråkigt, men jag överlever nog.
Ja, men London var skit bra och vi hade det jättebra. Shoppning, musikal, london eye och tunnelbana, härlig resa! Nu ska jag inte skriva mer för jag är för trött, jag ska slänga mig i min säng och sova till klockan ringer imorgon 05.40. Usch, längtar inte!

Godnatt, vi hörs imorgon. (Visar bilder från London en annan dag)


MEMORY

GES – Händerna På Täcket

Nu ska ni få veta en grej om mig och Ellinor, eller om Ellinor den lilla tjejen. Läs haha!

Den här låten ovan, låten som tar mig tillbaka till 2003, till Ellinors säng. Dra inte förhastade slutsatser men såhär var det, det var en sommardag (eller om det regnade? skitsamma) så var jag hemma hos Ellinor inne på hennes fina rum på Flintbacken och hon sa till mig: Lägg dig under täcket, med händerna på täcket vilket jag gjorde.
Hon gick och satte igång sin cd spelare, och gick och la sig bredvid mig. Musiken började spelas och vi skulle ha händerna på täcket och dra dom upp och ner i luften. Haha, vilken gullig tjej va? Haha, jag minns det så väl och första GES konserten jag var på, grymt.



jag älskar dig bästavän.


busig tjej

Haaaj! Eran favorit bloggare här hihi. Busigt.
Ellinor den bajsen är fortfarande i London så håller er uppdaterade lite, har fått ett sms av fröken fräken idag, vad dom skulle göra men hon får helt enkelt berätta det själv :D
Men ni ska veta vad jag saknar henne, träffade henne inte någonting innan hon drog, träffade henne i onsdags senast...Fattar ni? Hårt!


den bästa är här!

Hej alla Ellinors kära läsare!
Jag läste hennes blogg och hon ska ha någon slags bloggpaus ju nu eftersom hon har landat i London, 12.20 för att vara exakt för då fick jag sms av bruden och sa att de landat, härligt va?
Jag vill också till London ju! Vissa har mer tur än andra haha, eller mer pengar kanske? Hihi.
Nej nu vet ni vad, jag har ingen lust att skriva så mycket mer, kanske hinner komma några mer inlägg här eftersom jag kan hennes inlogg, MOHAHAHAH! Så håll utkik! PUsssssss


min über snygga vän HAHA, älskar dig.

/matilda the blogggger!


Off to London!

Godmorgon!
Om tjugo minuter sticker vi till skavsta och sen går flyget 09.40 och efter ungefär två timmar är vi framme i London. Ska bli jätteroligt, men jag kommer ju inte kunna blogga. Så bloggpaus här! Vi hörs på måndag kväll när jag kommer hem förhoppningsvis. Annars får ni ha en riktigt bra helg och gör något roligt.

Jag uppskattar er!


Canon Eos 450D

Bara eftersom det är så många som frågar vad det är för kamera jag använder tänkte jag svara i ett inlägg så ingen behöver fråga framöver. Jag har en Canon eos 450D och fick den i år, jag har inte köpt till några nya objektiv men det ska jag göra såsmåningom och annat till kameran ska jag köpa när jag har råd.

Köpslista till kameran.
1. Objektiv Canon EF 50/1.8
2. Fjärrutlösare
3. Canon EFS 55-250








Redo för London!


Ja, imorgon klockan 07.00 åker vi hemifrån till skavsta och åker därifrån med flyg till London. Jag och hela min familj, alltså min brorsa, pappa och mamma. Bror min fyller 18 år imorgon och london resan ska bli hans födelsedags present kan man säga. Riktigt nice! Längtar så himla mycket, som tur är det redan imorgon vi ska åka så behöver inte vänta så länge. Hihi, det här ska bli kul. Kommer hem igen på måndag kväll och jag kommer inte att uppdatera bloggen under resan så vi säger att det här blir mitt uppehåll, en bloggpaus. Jag ska ta med min systemkamera, så mycket bilder kommer jag komma hem med sen. Dom kommer säkert upp någon gång nästa vecka, men eftersom skolan börjar på måndag missar jag första dagen, men på tisdagen blir det skola och vi får se helt enkelt när jag har tid att visa bilderna.

LONDON, HERE WE COME!

Resfeber

Hej sötnosar!
Nu har jag precis kollat lite på tv och vilat mig. Snart ska jag sticka till mormor och morfar och duscha av håret och kroppen, för imorgon far vi. Så ska packa för fullt här hemma ikväll. Kan tyvärr inte säga vart vi ska åka för det är en hemlighet fortfarande. Kan förklara mer framåt kvällen. Hihi, jag har resfeber.

Puss, hörs ikväll.

Sommar 2010!

Kan inte du visa dina finaste sommarbilder? :)
Svar: Klart jag kan! Det vore ju jätteroligt. Då får jag ju sätta mig och kolla på alla mina bilder jag har tagit under sommaren och visa dig/er nu.


En av mina favorit sommarbilder på min underbara vän Lisa en dag på stranden i juli.


En söt bild på min kusin och min morfar från när vi var ute med båten nu i augusti.


En bild från när jag fotade söta Felicia.


En mobilbild från en dag på stranden i början av sommarlovet. Härlig bild tycker jag.


I början av sommarn så fotade jag Ebba, Felicia och Fanny. Detta är en bild. Jag har utvecklats riktigt mycket den här sommaren när det gäller kameran.


Härlig dag på stranden med mina fina vänner!


Jättefin bild på Emma!


Den sista bilden får bli på mig och min bästavän. Det får komma fler bilder senare. Har mer bilder på MIN dator.


three, you know


På bilden: Pappa
Fotograf & redigering: Jag


På bilden: Emma Yderbo
Fotograf & redigering: Jag


På bilden: Matilda M
Fotograf & redigering: Jag


The Baseballs ♥


Hur skön låt som helst! Jag blir så glad när jag lyssnar på den.
Jag har lust att bara hoppa upp och dansa. Någon mer som känner så?


Sommarlovet, ta slut!

Godmorgon! Ännu en dag på sommarlovet försvinner, gör mig ingenting just nu.
Alla jag umgås med har ju börjat så jag sitter hemma i mitt stora hus ensam och försöka sysselsätta mig själv, går det bra då? Nej, inte ett dugg. Jag har ingenting att göra om dagarna, jag sitter oftast vid datorn och ibland vid tvn i min ensamhet. Jag tycker inte om det. Jag tycker om att sitta vid tvn och prata med någon samtidigt, prata om antingen hur fula eller hur snygga dom är på tvn eller hur roligt dom pratar. Jag tycker om att kolla på tv och skratta till alla skämt, eller skrika av skräck tillsammans med någon. Men nej, nu sitter man och gör det där ensam. Aja, snart börjar skolan och det ska bli skönt! Det är ju också nytt så då blir det ännu roligare.

Nu ska jag försöka hitta någon frukost. Puss!


photo by me

20:03

Nu är jag hemma från stan där jag fikade och åt mat med Elin, Linda och Matilda. Alltid lika mysigt och roligt att umgås med dom, kommer sakna att inte gå i samma klass som dom nu på gymnasiumet. Men jag har ju iallafall Linda kvar, great! Nu känner jag mig lite små dålig igen, ont i huvudet och matt i kroppen så blir att lägga mig framför Hannah Montana nu och sen får vi se vad som visar sig på tvn. Blir nog ingen mer uppdatering idag, men vi hörs igen imorgon. Om två dagar händer det! (Kan inte säga vad, det får ni veta på fredag)

Nu börjar Hannah Montana. Puss, ha en bra kväll så hörs vi imorgon igen!


Fotografering/Matilda#3


Modell: Matilda M
Fotograf & Redigering: Jag


Ännu en dag

Godmorgon onsdag! 6 dagar kvar till skolan :)
Jag längtar faktiskt lite till jag börjar skolan. Den nya skolan verkar så himla bra och linjen jag ska gå, har jag ju drömt om sen jag var liten. Alltid velat bli veterinär och nu blir nog den drömmen sann, om några år. Jag hoppas klassen blir bra, fast jag vet redan att jag hamnade i samma klass som Linda. Så tack gode gud att jag gjorde det! Tre år till med henne, tackar man verkligen inte nej till. 
Idag ska jag in mot stan och träffa Linda, Elin och Matilda. Eftersom Elin och Matilda går i skolan så tar jag bussen som går 15.05 och sen får vi se när jag kommer hem. Det visar sig. Dagen ser ut att bli bra iallafall.  

Nu ska jag nog besöka toaletten. Hörs senare!


Elin, Linda och jag i Stockholm med klassen.

Inte ofta man umgås med henne

Hejsan bloggläsare och bloggskrivare!
Har ni haft en bra tisdag? Det har jag haft. Jag stack till Ebba framåt halv ett och då startade vi med att laga tacos till oss två. Det blev en god måltid och vi blev sedan jättemätta att vi bestämde oss för att kolla film. Det blev en galen dag i New York med Mary-Kate och Ashley Olsen, faktiskt riktigt rolig och bra film. Sen efter den satte vi på Scary Movie 3, också en rolig film och om man är känslig kan man nog bli väldigt rädd ibland. Men eftersom jag och Ebba redan har sett den så var den inte ett dugg läskig. Ja, sen gjorde vi inte så mycket mer. Man kan väl säga att dagen blev framför tvn men det var roligt att umgås lite med Ebbisen. Inte ofta man umgås med henne. Idag har jag också hunnit med att tona håret ljusare, denna gång använde vi en spray som skulle få håret att bli ljusare och jag ser faktiskt redan att det har blivit lite ljusare. Så bra val typ!

Långt inlägg, men jag fortsätter med frågestunden i förra inlägget, inte så många frågor än. Puss!

Frågestund!

Eftersom jag inte kommer att ha så mycket tid att sitta vid datorn idag och uppdatera bloggen så gör vi en kort frågestund över dagen. Jag tycker att alla som besöker min blogg nästan måste skriva minst en fråga iallafall, för att dom som är snälla och skriver några frågor kommer få en belöning som är att jag besöker deras blogg och skrivver någonting fint om bloggen. Låter väl bra som en deal? Jag får några frågor jag kan svara på när jag kommer hem och ni får en mer besökare och så får ni ju veta vad som är bra med er blogg.

Så nu får ni sätta fart att fråga frågor fram till kvällen, känn bara inte att jag verkligen tvingar er men ja, det blir kul :) Puss på mina fina läsare!


kolla vad snäll jag ser ut. fast om ni inte frågar nått blir jag sådär arg som jag är på en utav bilderna ;) Akta er!

Idag blir det Ebbis

Godmorgon gullungar!
Jag har sovit bra i natt, men jag vaknade med ont i halsen. Men jag får väl dricka mycket vatten och ta några halstabletter under dagen så ska det nog gå över. Idag ska jag vara med Ebbis och ja, vi får väl se vad vi hittar på. Kommer nog bli ganska dålig uppdatering skulle jag tro, men för idag får ni överleva. Jag ska snart fixa iordning mig och bestämma kläder för dagen, det är alltid lika svårt. Idag är vädret heller inte så bra, så det blir nog kanske några jeans eller tights med en tshirt.

Nu måste jag sätta fart. Puss, ha en bra dag!


jag kommer sakna 7d2, 8d2 och 9d2!

Godnatt på er


Med denna bild säger jag godnatt. Jag känner mig trött och nästan lite sjuk.
Ska försöka sova ut för jag tror jag ska försöka vara med Ebbis imorgon. Så godnatt. Puss!


Alltid spännande

Hej sötnosar!
Idag har varit en dag då jag bara att legat vid tvn och jag har kollat på Laugna Beach Maraton, faktiskt ett riktigt bra program. Jag tycker Lauren är riktigt snygg och har snygg klädstil, så fastnade framför det hela dagen nästan. Tänkte ju att jag skulle sola, men solen försvann nästan på en gång och det blev kallt och blåsigt. Så det fick jag strycka över. Ja, sen kommer Matilda hit och fikar efter hon har kommit hem från skolan. Jag vill höra lite från hennes första dag på gymnasium. Alltid spännande och pirrigt ju. Annars blir det fortsätta kolla på Sex and the city 2 ikväll tillsammans med mamma som jag sa igår.

Nu ska jag kolla kläder. Hörs!


canon eos 450d - canon efs 18-55 mm

Matilda M #2


Godmorgon på er

Godmorgon kära läsare.
Idag är det måndag, en ny vecka börjar och i slutet av denna vecka kommer jag känna mig pirrig för att börja på en ny skola i en helt annan stad. Tur att jag har Linda, vet inte vad jag skulle göra utan henne just nu! Ja, innan skolan börjar ska jag hinna med en hel del, ingenting jag kan berätta här än för det är hemligt och ja. Ni får helt enkelt vänta ett tag innan ni får veta. Annars idag då, eftersom många ettor redan sitter vid skolbänken så finns det inte många att träffa idag, så jag får väl helt enkelt ta hand om mig själv idag. Ska nog sätta igång en fin film eller så ska jag ut och sola. Solen visar sig faktiskt och det är runt 23 grader i skuggan. Skönt!

Ska nog läsa en kapitel av min bok nu. Puss sålänge!


jag älskar dig, min underbara vän

Modell: Matilda - Fotograf: Jag








Ska kolla igenom bilderna nu

Godkväll folket!
Efter att jag hade fotat klart snygga bruden så bakade vi kladdkaka i muffinsformer, faktiskt jättegott men dom blev lite misslyckade tyckte jag väl. Men det gick somsagt att äta iallafall, tur det! Vi hann också med att kolla på One tree hill, men när det var slut så skildes vi åt eftersom jag var tvungen att åka hem till mormor och morfar och fräscha till mig. Duschade håret och allt det där som ingår, väldigt skönt må jag säga.
Alldeles nyss slutade jag och mamma kolla på Sex and the city 2 för hon var tvungen att sova eftersom hon ska upp och jobba tidigt imorgon bitti. Vi ska försöka kolla klart på den imorgon kväll istället, lika bra det.
Ja, nu vet jag inte vad jag ska göra förutom att jag ska ta ett glas vatten och en nektarin. Alltid gott såhär på kvällen. Men jag ska försöka kolla igenom bilderna jag tog på Matilda och så ska jag lägga in några här innan jag lägger mig i sängen och fortsätter läsa Där regnbågen slutar.

Bilderna kommer, vänta bara!

black girl


Modell: Matilda M
Fotograf: Jag, Ellinor


Bak med bästavän

Nu kommer snart Matilda hit och vi ska baka och bara prata. Vi får se senare vad som händer, jag ska nog iallafall kolla på Sex and the city 2 ikväll med mammsen. Alltid lika mysigt. Förövrigt så tänkte jag bara berätta att imorgon sitta många 94:or i skolan och surar men själv har man ju en hel vecka kvar på sitt sommarlov, gillas mycket!

Nej nu får jag sätta fart på baken.

Update: Ska också fota snyggingen. Ikväll lägger jag in dom förhoppningsvis coola bilder!



jag och matilda i fredags

Kajrocken 2010





Två bilder från Kajrocken igår. Se, lite folk....


Gårdagen var bra

Godmorgon!
Gårdagens kväll var jättetrevlig och mysig. Först tog jag, Hanna och Matilda halv sex bussen in till stan för att först möta upp Lisa där och sedan gick vi vidare till C&L och åt mat. Jag tog världens godaste kyckling sallad typ. Så god! Rebecca kom också dit så då blev vi en mer. Mysigt! Klockan var väl senare än sju innan vi kom fram till där Kajrocken höll hus, och det var väl ganska lite folk från början så vi satt där i kanske nån timme och sen gick vi tillbaka till stan. Då fick vi mer sällskap, Johan, Matte, Danne och Oscar kom. Med dom gick vi sen tillbaka till Kajrocken och då var det mycket bättre musik och mer folk så vi träffade en och en annan kotte. Ja, nu berättade jag väldigt mycket om gårdagen men det var kul.
Idag är det söndag och jag ska nog inte göra så mycket. Kanske träffa Matilda och prata lite. Hon börjar ju skolan imorgon, inte jag. Hihi.

Nu ska jag käka frukost. Puss!


ville bara säga.......



...... ATT MIN BÄSTAVÄN ÄR BÄST. OCH JAG ÄLSKAR HENNE. /matilda

mysiga bilder från igår


in the city


paus hos Johan innan vi drog vidare ut mot Jordvalvstorp


danne, johan och matte


rebecca, lisa, matilda


the fire


jag i mörkret


elin, jag, matilda


sista bilden på mig, matilda, matte och elin

12 timmars sömn

Godmorgon!
Igår kom jag hem mot tolv och jag slängde mig i sängen på en gång. Så i natt har jag sovit ungefär tolv timmar och det kan man väl säga behövdes, men jag är fortfarande lite trött. Men inge vila här inte, jag ska först och främst klippa gräset och sen framåt kvällen blir det in till stan och kolla kajrocken. Massor utav lokal band som spelar och ja, man träffar folk och har det trevligt. Får se när vi tröttnar och vill åka hem, men jag ska försöka uppdatera somvanligt.

Men vi hörs för nu ska jag käka frukost. Puss


jag älskar dig, elin!


Grillning med fina vänner

Godeftermiddag eller nått.
Snart rullar jag, Matilda, Hanna och Elin in till staden och sedan ska vi grilla vid en sjö, mysigt. Så det blir ingen utebio men vi kommer ha det bra ändå. Kommer nog hem framåt natten så jag antar att uppdateringen inte blir bra. Eller det kommer inte bli någon alls eftersom vi inte har dator eller någonting med oss. Vet fortfarande inte hur man bloggar från mobilen, kommer nog aldrig fatta det heller.

Aja, nu ska jag fixa det sista sen kommer bussen. Puss och ha en bra kväll!


Sena bilder från kräftskivan


fina med kräfthattarna va? (bilderna tagna av min iPhone)


tack till snyggningen matilda som höll i kräftskivan!


lite random kort nu


fina maja och julia lånade min iPhone

Bilder från Matildas systemkamera kommer senare när hon vill skicka dom till mig. Jag hade ju min system med mig, men så dum som jag är så hade jag glömt minneskortet i datorn. Buhu!

Vinnaren av Veckans blogg!


http://mirreyo.blogg.se/

Grattis du har vunnit och blivit veckans blogg. Hoppas du uppskattar det för du har en underbar blogg med fina bilder och du verkar vara en härlig, söt flicka.
Hoppas du får en härlig dag! Grattis ännu en gång till.


Spotify vs Grannarna

Godmorgon kära läsare! Måste bara säga tack för alla fina kommentarer jag får! Uppskattar det verkligen!
Jag vaknade för en liten stund sen och jag har hunnit med att äta lite mackor till frukost och så en har jag druckit en flaska vatten. Jag har ont lite överallt i kroppen efter den hårda träningen igår, men jag ska inte klaga för det gick bra för mig på träningen. Och idag behöver jag nästan inte ens sätta på spotify för grannarna spelar trummor och sjunger i deras källare så det hörs ända hem till mig. Trevligt... Ska nog försöka överrösta dom, hehe kommer aldrig lyckas utan att pappa blir hörselskadad eller kanske tillochmed jag.

Jag tycker att vi ska göra med dagens fråga, så fråga på nu och sen så väljer jag ut en fråga och skriver den i ett inlägg och jag skriver också vem som skickade frågan. Roligt ju!


söta och äckliga tår..

bilder från äventyret i stan med Elin & Matilda


bild från när jag var paparazzi i stan. haha, Elin och Matilda på bilden.


nu såg dom mig och blev rädda typ?


snyggningen elin på C&L


gillar bilden även fast jag ser lite knäpp ut


Elin, jag & Matilda


Godis finns inte i min värld längre

Godkväll gullungar!
Hemma från träningen och duschen hos mormor och morfar. Har också hunnit med att äta lax och ris, mums! Träningen gick väldigt bra för mig men den var riktigt jobbig. Nu känner jag att förtjänar ett glas cola och några godisbitar, oj det kändes länge sen jag skrev att jag skulle käka godis. Det är länge sen jag åt godis, jag är väl helt enkelt aldrig sugen på godis längre. Imorgon är det fredag och det är en vecka och 3 dagar kvar tills jag börjar gymnasium och jag känner att det börjar pirra lite i magen när jag tänker på det, men jag ska iväg på utebio i parken imorgon kväll med mina fina flickor. Tror filmen som skulle gå var This is it, jag aldrig haft tid att kolla på den så det blir första gången. Hoppas den är bra!


bild på min bästavän som jag tog i början av sommarlovet


Sticker iväg på träning

Nu har klockan slagit ungefär halv sex och jag ska snart iväg på träning, ska bara invänta pappa som måste skjutsa mig. När jag kommer hem får vi se vad som händer, känner att jag skulle behöva en tv sittar kväll med familjen eller så. Aja, det visar sig såklart. Hela dagen idag har jag bara tagit det lugnt, legat mest vid tvn och kollat på gamla avsnitt av one tree hill och vänner. Alltid lika mysigt!

Nu ska jag ta en frukt och sen ett glas vatten. Puss!


lookbook


lookbook.nu


12 augusti

Godmorgon! Ja, jag vaknade faktiskt nu.
Känner mig inte så jättepigg även fast jag har sovit 11 timmar i natt. Jag ska nog iväg till mormor och morfar och duscha om någon timme och då ska jag nog ta och käka lite frukost där, ska ju egentligen käka lunch där men eftersom jag vaknade så sent får det bli brunch. Det ska bli pannkakor så det blir perfect!
Okej, gårdagen var verkligen jätterolig och trevlig. Vi käkade tacopaj och kräftor så vi blev propmätta och sen lekte vi lek, hemlig lek. Hihi, sen dansade vi och hade jätteroligt. Musiken var inte den bästa utan vi körde på gamla kids hits från 2006, mamma mia skivan och britney spears, men kan väl säga så mycket som att det ägde iallafall. Mot slutet så cyklade vi mot staden men jag och Matilda hann inte så långt utan vi blev hämtade av Matildas mamma så vi åkte hem. Men tack alla underbara tjejer för kvällen! 


bild från i lördags

sötnos till kusin


photo by me


Kvällens outfit


-Förlåt för den dåliga kvalitén, vet inte vad som hände med kameran. Jag orkade inte heller ta ett nytt kort-
Linne - Gina tricot
Väst - HM
Shorts - VILA

Nu drar vi snart in till stan, först blir det att följa med Matilda, hennes mamma och syster till en lägenhet som är tillsalu, kolla runt lite där och så. Sen vidare till Matilda, hoppas på en bra kväll! Får se när jag ramlar innanför dörren, blir nog rätt sent. Får se hur jag ens kommer hem, hihi busigt.

Ska ta en fika med mamma nu, puss.

Jag är stolt

Hej allihopa!
När jag och Matilda vaknade åt vi en bra frukost och sen stack vi ut och sprang, eller Matilda cyklade bredvid (pga förkyldning). Det blev 4-5 km och jag sprang hela vägen på 21 minuter, riktigt stolt! Efter det stack jag hem till mormor och morfar och käkade mat och tog en kall dusch, skönt. Ikväll blir det kräftskiva hos Matilda S med andra fina tjejer.

Nu ska jag lägga mig i sängen och vila en stund, riktigt trött efter springturen.


01:03 Godnatt



Precis slagit av tvn, först kollade vi två avsnitt av sex and the city och sedan avslutade vi med ett avsnitt 2 och en halv man. Nu har vi suttit oss här framför datorn för att kolla runt lite, men jag är så trött att jag skulle kunna somna mitt på tangentbordet. Ja, finns inte så mycket mer att säga.. Så godnatt, hörs imorgon bitti!

Nattbesök

Hallå i stugan!
Nu är jag hemma från staden där jag och Matilda kollade på kk-joggen. Matilda sover över här i natt så vi hade tänkt oss att vi skulle ta och kolla på love happens men nej, den ville icke. Så det blir att kolla på två avsnitt av Sex and the city som går om en halv timme på trean, nice! Sen får vi helt enkelt se vad kvällen/natten erbjuder.
Imorgon när vi vaknar sticker vi ut på en springtur, eller jag springer och Matilda den sjuklingen ska cykla. Vi får se hur det går, förhoppningsvis så orkar jag hela rundan som är 4 km.

Nej, nu blir det mys framför Satc!


Riktig goding ;)


fiske tur


söta kusinen


ujuj, en gös


morfar och kusinen

Veckans blogg!


Nu kan ni anmäla er till veckans blogg. Det är bara att skriva att ni vill vara med! Jag avslutar tävlingen på torsdag eller fredag denna vecka. Lycka till och anmäl er nu! Jag struntar i tävlingen om inte mer än 10 vill vara delaktiga.

10 Augusti

Godmorgon solstrålar!
Jag kunde verkligen inte somna om när jag väl hade vaknat så det blev att gå upp eftersom jag både var kissnödig och hungrig, då går det inte att sova helt enkelt. Idag ska jag träffa Matilda tror jag om hon mår bättre, sen ikväll åker jag nog in på kk-joggen och struntar i träningen, jag får helt enkelt springa själv idag eller imorgon. Sen idag när jag vaknade så tänkte jag på om jag skulle ha tävlingen veckans blogg här hos mig, så jag kommer nog testa det senare och så får jag se hur många som vill vara delaktiga i den. Hoppas på att det blir många så det blir svårt att välja ut en vinnare som får länkning i en vecka framåt i min meny.

Aja, jag ska fundera lite mer. Puss!


Dålig kvalité!

Turn the lights off

Godkväll!
Kvällen blev framför Lotta på Liseberg ensam, eftersom Matilda inte kände sig på topp så hon kom inte hit så vi ska träffas i morgon istället. Antingen hade vi tänkt att imorgon kväll ska vi in och kolla på kk-joggen eller så ska vi träna, men jag tycker det känns som det lutar mer åt kk-joggen. Får nog sticka ut och springa imorgon bitti istället om vi bestämmer oss för att skipa träningen. Ja, nu ska jag väl sitta ett tag här framför datorn och häcka innan jag bestämmer mig för att sova. Känner att huvudvärken börjar komma, så det kanske blir tidigt i säng ikväll? Jaja, det visar sig.

Nu blir det nattmacka med mjölk, alltid bra innan man ska sova.


lördag i bilder nummer 2









Oj så snygga!

your own face




Hemma från busfabriken

Nu är jag hemma och jag är verkligen jättetrött. Eftersom jag fick springa efter busungen hela eftermiddagen och herregud vad vild han är. Efter dom här timmarna blev han hur svettig som helst och sen sov han som en prins i bilen på hemvägen. Jag somnade också lite smått i bilen, men ska nog ta och lägga mig i soffan och läsa boken men innan det måste jag äta något för man blir väldigt hungrig efter busfabriken.

Oj, nu börjar det åska.. Stänga av datorn kanske?
Knäppte inga bilder idag, fick ju springa efter Lukas.


Modell: Ebba M
Fotograf: Jag

vacker kvinna




jennifer aniston, vackraste kvinnan i filmvärlden

Följ mig via bloglovin

Nu har jag fixat bloglovin såhär så nu får ni lägga till mig. Det är väl alltid roligt att följa en blogg man tycker om, man vill ju inte missa dom nya fotona, eller dom nya inläggen om något roligt. Följ mig för man vet aldrig när man missar någonting. http://www.bloglovin.com/blog/1913076/eeleonoraellinor?claim=3kvcau9q7w6">Följ Klicka på den länken för att lägga till mig :)


haha, jag blir såhär glad om du lägger till mig. Jag lovar, jag är glad på bilden!


Busfabriken med busungen

Godmorgon!
Idag är det en ny dag, en ny vecka och det är endast två veckor kvar av sommarlovet. Känns tråkigt men ändå riktigt roligt, ska ju börja på ny skola och i en helt ny stad. Ser framemot det även fast jag är riktigt nervös, men det ska nog gå för sig. Aja, tillbaka till idag. Idag ska jag först käka hos mormor och morfar, sen drar jag, morfar och busungen till kusin till busfabriken och har lite skoj. Får se om kameran hänger med annars ska jag försöka knäppa några kort med iPhonen. Vi får helt enkelt se när vi kommer hem om jag kommer hem med några kort.
Sen när jag kommer hem blir det att vara med Matilda, för hon ska sova här inatt! Riktigt mysigt! Vad kvällen/natten erbjuder oss får vi helt enkelt vänta och se.

Nu blir det att fixa sig. Hörs när jag kommer hem.


jag, elin och matilda - sööööta!

några bilder sådär


jag, johan, elin




jonte, matilda, johan och jag


elin, jonte, johan, matilda, jag och felix

härliga bilder!

vilken dag

Hejsan!
Kvällen igår var jättetrevlig med dans, prat och käk på parken. Idag fick jag och Matilda traska oss ner till staden vid elva ungefär så inge sovmorgon inte, snacka om att vi var trötta. När jag kom hem slängde jag i mig lite mat och sen drog jag vidare på match mot Vingåker. Matchen i sig gick bra för att vara första serie matchen, vi vann med 6-2 men första halvlek var tuff, men vi gav aldrig upp! Snacka om att vi var tuffa. Det var dock vingåker också, men vi klarade av dom. Efter matchen blev det raka vägen hem till farmor och farfar för lite käk och det var trevligt att träffa dom. Nu är jag hemma och är helt slut, antingen blir det film eller rakt till sängen. Vi får se vart jag hamnar, kanske somnar i soffan vem vet?

Bättre uppdatering imorgon. Puss, god natt!


lookbook.nu


Nu drar vi!!!!




Nu drar lantisarna till staden och partar. Först ett stopp på parken för lite pizza. Vi hörs imorgon kväll.

Glad Tjej


det vankas party

Den maten satt bra i magen!
Nu har jag varit och duschat och ska snart kolla runt i garderoben vad jag ska ta på mig till kvällen. Det blir väl antingen någon klänning eller shorts och tröja. Vet ju inte direkt vad för väder vi får men det ser ut att bli uppehåll iallafall. Sen ikväll sover vi ju kvar i stan hos Elin så det blir inge bra uppdatering ikväll eller imorgon. För när jag kommer hem är det dags för match på en gång ungefär. Men så fort jag får tillgång till dator så skriver jag ett inlägg.






4 km, ujuj

Nu är jag hemma från springturen som blev 4 km. Det gick faktiskt riktigt bra vill jag säga. Både för mig och Matilda, vi är så duktiga. Ska nu sätta mig på gräsklipparen och klippa klart, även fast den går mig på nerverna. Sen är det bara att cykla upp till mormor och morfar och duscha av mig, för man vill ju inte vara svettig hela dagen. Framåt sju ikväll åker vi in till staden för en mysig tjejkväll.

Puss så länge.

Springtur!

Godmorgon!
Jag var nyss ute och klippte lite gräs men eftersom gräsklipparen strulade sket jag i det för jag blev så irriterad. Så nu ska jag äta en frukt och sen sticker Matilda och jag ut och springer en runda. Jag kommer säkert tillbaka pigg och glad men ändå utsliten, jag hoppas att konditionen inte sviker mig idag. Vi håller tummarna!
När jag kommer tillbaka kan jag bjuda på lite bilder, men nu måste jag dra.


Nu drar vi!

Love Happens

Nu ska jag lägga mig i soffan med ett glas coca cola och filmen love happens. Jag hoppas filmen är riktigt bra, annars somnar jag säkert för jag är riktigt trött. Men jag ska nog orka hålla ögonen öppna i några timmar till. Jag och Matilda bestämde att vi sticker ut och springer vid halv elva imorgon bitti så vi blir pigga till kvällen då det vankas party som jag kanske nämnde förut. Blir att sova i stan hos Elin imorgon också, på söndag blir det fotbolls match i Vingåker. Önska oss lycka till!


Söta flickor


|Modeller: Felicia Yderbo & Emma Yderbo|
|Fotograf: Jag|

Nu har jag ätit lite kvällsmat ensam, det blev potatis gratäng och kyckling. Det blev inte att springa med Matilda så vi ska göra det tidigt imorgon bitti istället och sen på kvällen blir det partyy. Nu ska jag istället kolla någon bra film och sen sex and the city, som var grymt länge sen jag tittade på. Men nu måste jag stänga av.


Puss, hörs senare.


bildbomb på nya bloggen


Modeller: Elin Karlsson & Matilda M
Fotograf: Jag, Ellinor


Modell: Felicia Yderbo
Fotograf: Jag


Modell: Emma Yderbo
Fotograf: Jag


Modell: Felicia Yderbo
Fotograf: Jag


Modell: Ebba M
Fotograf: Jag


Modell: Elin Karlsson
Fotograf: Jag

Ny blogg, självklart

Innan den här bloggen gjorde jag en ny blogg, alldeles precis, eller idag gjorde jag den iallafall. Så dum som jag var hade jag inte fixat en epostadress till den så jag kom inte in på den eftersom den eposten jag hade skrivit inte fanns i verkligheten så det var bara att göra en ny och jag fick tillochmed göra om designen men det blev bra iallafall. Usch, efter allt blogg grejs så är jag helt slut i huvudet och känner att jag behöver en springtur så jag hoppas Matilda snart hör av sig att vi kan sticka ut och springa. Dock vet jag att det kan ta ett tag.


Jag och min bästavän Matilda som bör höra av sig snart.

RSS 2.0