Ännu en usel helg!

Det är svårt att uppdatera, förlåt

Jag hinner inte uppdatera i veckorna och helgerna är också ganska fullpackade så jag har inte tid då heller. Den här helgen har jag mått dåligt, antingen ppillrerna eller så var jag matförgiftad, ingen vet. Jag mådde iallafall inte bra, så jag har bara legat i soffan och glott på olika värdelösa tv program. Min helg förstördes! Idag vaknade jag också upp med feber, men den försvann under dagen som tur var. Måndag imorgon då, jag känner mig inte riktigt redo för en skolvecka eftersom jag tror jag kanske kan bli sjuk igen, men det är väl bara att bita ihop. Men med mina fina klasskompisar Linda, Sofie, Linda och Julia blir dagarna alltid roligare. Dock kom Linda och jag på idag att vi har diagnos i matte imorgon och jag har inte tagit hem matte boken så det kommer inte gå så värst bra på den men får väl göra bättre ifrån mig sen på fredag när det är matteprov. Det ska nog funka! Det är bara att börja plugga.
Jag har inte så mycket mer att säga, mer än att jag saknar min bästis som har halsfluss och som jag inte får träffa. Jag kan säga att det är inte kul att inte få träffa henne, buhu! I miss you!!!

Nu ska jag plugga lite naturkunskap och sen blir det Teen Mom på MTV!
Vi hörs när vi hörs..jag vet att du inte tycker om när jag skriver linda men iaf!

Hejhej så hemskt mycket hej. tänkte bara säga att min vän är fin.


/matilda

jag älskar dig, min fina vän!

Min vän Matilda ville att jag skulle uppdatera så jag får väl göra det då. Bara för hennes skull och så att hon kan sluta tjata.

Jag sitter här i soffan och min mamma i soffan bredvid, vi kollar på top model som vanligt på måndagar vid den här tiden. Efter top model är det svenska hollywood fruar så det blir att stanna kvar i soffan och kolla på det och efter det blir det att sova, för det är dags för skola imorgon. Jag är faktiskt redo för skola och jag känner att det kommer bli en ganska bra dag imorgon som start, fast det är skolfoto och det ser jag väl inte som något roligt men det ska väl funka iallafall. Bara det att min lugg vill inte ligga som jag vill idag, men jag får hoppas att den vill det imorgon annars blir jag sur.. Veckan kommer iallafall rulla på hoppas jag och sen är det helg igen och då ska jag äntligen få träffa mina små söta kusiner!!

Nu ska jag koncentrera mig på top model. Puss!


solen är en bra sak


Modell: Jag
Fotograf: Matilda (bästis)

En tråkig dag

Godkväll allihopa!
Nu sitter jag i soffan ensam igen, mamma har gått och lagt sig. Hon börjar sex imorgon, men jag som har höstlov kan ju sova läääänge imorgon. Hihi! Men imorgon ska jag in till stan tillsammans med Lisa och Matilda och vi ska göra några ärenden, så som att köpa/bestämma vad vi ska vara på fredag när det är maskerad fest. Vi har väldigt stora problem med att komma på vad vi ska vara. Så om ni kommer på någonting vi kan vara, kan ni ju alltid säga till. Behöver det verkligen!! Annars då, idag har jag inte gjort ett skit, förutom att jag tränade nu på kvällen med magsmärtor och illamående och det rekomenderar jag verkligen inte. När jag kom hem så var det bara att lägga mig i soffan, fast nu har jag iallafall fått i mig lite mat och två bullar.

Nu ska jag fortsätta kolla på tv och chatta (sen sova)
Hörs imorgon. Godnatt!


sminka/fota/ny design!

Jag ska nu sticka ut och fota på gården med mig själv. Jag tar stativet och så tar jag självporträtt som jag sen ska använda i en ny header och så ska jag göra om bloggen helt. För nu är jag på gång igen! Känner ett stort sug att blogga hela höstlovet, hur låter det? Hihi.

Nu tar jag på mig/sminkar mig och drar ut!

1 november!

Godmorgon bloggen!
Jag är uppe väldigt tidigt men det kan bero på att jag gick och la mig halv elva igår och sen imorse tänkte jag så mycket att det inte gick att sova. Så nu ligger jag i soffan med laptopen i knät och kollar på Magi på Wavely Place, ytterst trevligt. Idag har jag ingenaning vad jag ska göra, kanske sticker till mormor och morfar och käkar men den saken är inte bestämd ännu. Jag har väldigt stor lust att gå ut och fota någon, men tror ingen har så stor lust med det, eller? Hihi. Annars får jag väl ha en mysig filmdag med mig själv, haha. Ska ändå göra en filmanalyg till engelskan och det gör ju ingenting att få det gjort idag.
Jag ska nu fortsätta kolla på disney channel och sen duscha av hela mig. Skönt!

Hörs senare kanske. Puss


En riktigt härlig bild. i miss!


RSS 2.0